De eerste keer teruggeven

Een week geleden waren we in Sri Lanka en gingen we rond deze tijd op weg naar het eerste weeshuis om te doneren. Na enkele dagen van voorbereiding in de fabriek hadden we 125 pakketjes gemaakt, met daarin een handdoek en een slaapzakje voor kinderen van twee verschillende weeshuizen. Het was heel erg bijzonder om dit, natuurlijk namens iedereen die Four Leaves heeft gesteund, te mogen doen. Zie hieronder het filmpje van dat eerste, emotionele moment.
 

Wil je meer zien?

In de komende weken delen we graag nog meer foto’s en filmpjes met jou als supporter; houdt daarvoor onze Instagram en Facebook pagina’s in de gaten. Ook ben ik op ‘Giving Tuesday’ te gast bij het televisieprogramma Tijd voor MAX, waar ik mag vertellen over Four Leaves en een gedeelte van onze donatie-reis zal worden getoond.
Tijd voor MAX
Dinsdag 3 December
17:10 NPO 1
 

We don't do discounts, we donate double


Van Black Friday tot en met Giving Tuesday geven wij geen kortingen, maar doneren wij dubbel! Verwen jezelf, of een ander, met een dekbedovertrek set of een handdoeken set en wij doneren voor elke aankoop twee slaapzakjes of twee handdoekjes aan kinderen die het nodig hebben.